Over ons

You are here:

Wie zijn wij?

PortEyes biedt oplossingen voor de beveiliging van uw gebouwen, bouwplaatsen en evenementen met hoogwaardige systemen voor telebewaking.

Onze systemen garanderen u maximale veiligheid en gemoedsrust tegen de beste prijs. PortEyes biedt zowel vaste oplossingen (bijvoorbeeld voor een gebouw) als mobiele (voor een evenement van beperkte duur of een bouwplaats).

Onze mobiele oplossingen

Hebt u een bewakingsoplossing nodig voor enkele dagen, weken of maanden? Dan adviseren wij u om mobiele bewakingscamera’s te installeren die verbonden zijn met onze telebewakingscentrale.

Onze mobiele oplossingen

Hebt u een bewakingsoplossing nodig voor enkele dagen, weken of maanden? Dan adviseren wij u om mobiele bewakingscamera’s te installeren die verbonden zijn met onze telebewakingscentrale.

Onze vaste oplossingen:

Wij vertrekken van uw behoeften en van de configuratie van uw gebouwen om de beveiliging ervan te optimaliseren. Ofwel integreren wij onze oplossingen met uw bestaande installaties, ofwel vertrekken wij van een wit blad. Wij werken samen met een gecertificeerde PortEyes Installateur om de systemen te installeren. Daarna nemen wij het project over en wordt uw installatie permanent verbonden met onze telebewakingscentrale.

Hoe werken de oplossingen van PortEyes?

Bij een inbraak detecteert de camera (of een andere uitrusting) automatisch dat iemand aanwezig is. Er gaat dan een signaal naar onze telebewakingscentrale, die een controle uitvoert. Als blijkt dat het effectief om een inbraak gaat, waarschuwt onze operator de politie en deelt de exacte plaats van de inbraak mee. De operator kan de politie begeleiden en achteraf de beeldopnames overmaken. Via ons systeem kan de operator ook praten met de persoon die verantwoordelijk is voor het inbraakalarm.

Wij beschikken over onze eigen controle- en telebewakingscentrale. Ervaren operatoren zijn 24 u/dag en 7 dagen/week aanwezig en concentreren zich alleen op de bewaking van uw installaties. Ze zijn opgeleid om gepast te reageren en analyseren permanent elk mogelijk risico. Als er een alarm binnenkomt, reageren zij onmiddellijk en bellen al na enkele seconden de politie. Zij voeren ook virtuele rondes uit en kunnen alarmen op afstand in- of uitschakelen. Achteraf levert PortEyes een compleet en transparant rapport van elk incident.

Onze systemen garanderen dat elke inbraak in de gecontroleerde zone wordt gedetecteerd. PortEyes biedt dus een uitermate betrouwbare oplossing die aanzienlijk minder duur is dan een klassieke bewaking.

Onze producten

Elke onderneming of organisatie kan te maken krijgen met diefstal of vandalisme. De gevolgen kunnen op allerlei manieren voelbaar zijn, zowel rechtstreeks (schade en verlies) als onrechtstreeks (onveiligheidsgevoel, productievertraging). Toch vinden veel bedrijven het budgettair niet haalbaar om zelf beveiliging en bewaking te organiseren.

Daarom biedt PortEyes oplossingen op maat aan bedrijven en organisaties. Hun installaties zijn verbonden met onze telebewakingscentrale, die elke abnormale situatie detecteert en frequent virtuele rondes uitvoert.

Onze mobiele oplossingen

Hebt u een bewakingsoplossing nodig voor enkele dagen, weken of maanden?
Wij bieden u verscheidene formules:

Onze vaste oplossingen

Wij analyseren wat u nodig hebt en passen ons aan de configuratie van uw gebouwen aan. Dan zijn er drie mogelijkheden: ofwel gebruiken wij uw bestaande installaties, ofwel passen wij ze aan, ofwel werken wij samen met u een nieuw project uit.

Onze telebewakingscentrale, 24 u/dag en 7 dagen/week actief

Onze PortEyes “controlekamer” legt zich volledig toe op bewaking. Opgeleide en ervaren operatoren bemannen de centrale 24 u/dag en 7 dagen/week.

Sectoren:

 • null
  Werven
 • null
  Machineparken
 • null
  Autoconcessies
 • null
  Havenzones
 • null
  Energieparken
 • null
  Materiaalopslag
 • null
  Werfkantoren
 • null
  Leegstaande gebouwen
 • null
  Gebouwen
 • null
  Tijdelijke evenementen
 • null
  Bouwplaatsen zonder stroomvoorziening
 • null
  industriële sites