Bewaking met mobiele oplossingen

You are here:

Onze mobiele oplossingen

Tijdelijke bouwplaatsen en evenementlocaties zijn bij uitstek het doelwit van diefstal of vandalisme. PortEyes biedt oplossingen om dergelijke locaties efficiënt 24 u/dag te bewaken.

De cameratypes voor mobiele bewaking die wij installeren zijn nauwkeurig afgestemd op wat u nodig hebt. Ze zijn altijd “Plug & Play” en maken achteraf beeldcontrole mogelijk.

  • Wij analyseren uw behoeften aan de hand van uw aanvraag en de situatie ter plaatse.
  • Wij bezorgen u een offerte op maat.
  • Wij installeren de camera’s en sluiten ze aan.
  • Wij garanderen 24 u/dag toezicht in onze telebewakingscentrale tijdens de hele duur van het contract.

Onze producten

Green light

BouWatch – Green light is een mobiele “Plug & Play” oplossing voor een volledige, maar tijdelijke bewaking van een locatie…

Thermisch

Porteyes Thermisch is een mobiele thermografische dome-camera voor de tijdelijke en volledige bewaking van uw infrastructuur….

Thermosolar

Thermosolar is een mobiele autonoom dome-camera voor de tijdelijke en volledige bewaking van uw locatie…

OmniWatch

Onze OmniWatch-oplossing bestaat uit een centrale unit voor de verbinding met de telebewakingscentrale van PortEyes…

Event Watch

Op festivals, culturele of folkloristische manifestaties en diverse openluchtfeesten is gericht toezicht nodig voor de veiligheid van het publiek en om vandalisme te voorkomen….

Flex

Onze Flex-oplossing bestaat uit Een centrale unit die via 3G/4G verbinding maakt met de PortEyes Control Room en een een centrale unit voor de verbinding met de telebewakingscentrale van PortEyes (via 3G/4G-netwerken) en een set van 4 draadloze bewegingsmelders…

Webwatch

Onze webwatch-oplossing wordt speciaal ontwikkeld om a.h.v. periodieke hoge resolutie opnames de voortgang van een project op een treffende manier in beeld te brengen.